JOB OFFER: Klinisch Fysicus Radiotherapie - ZRTI - Vlissingen

19 Mar 2019
Odile Michel

Na een bewogen jaar waarin wij een gewaardeerd collega zijn kwijtgeraakt, bereiden wij ons nu weer voor op de toekomst. Het ZRTI heeft daarom een vacature voor een

 

Klinisch Fysicus Radiotherapie

 

Gezien de ambities van de afdeling en de wens het team ook in bredere zin toekomstbestendig te houden kunnen bij voldoende geschikte kandidaten ook twee personen worden aangenomen.

Ben jij Klinisch Fysicus met registratie Radiotherapie of verwacht je deze registratie binnenkort te halen? Voel je je als een vis in het water om in een multidisciplinaire omgeving bij te dragen aan het leveren van hoog kwalitatieve zorg? Denk je dat je ons kunt helpen met de ontwikkeling van nieuwe behandeltechnieken? Ben jij op zoek naar een fijne werkplek in een echt leuk team? Dan is dit zeker iets voor jou!

 

Het ZRTI

Het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) is een zelfstandig radiotherapeutisch instituut met locaties in Vlissingen en Roosendaal. Bij het ZRTI werken ca 100 zeer betrokken medewerkers die zich dagelijks inzetten om de patiënten de best mogelijke radiotherapeutische zorg te geven.

Onze afdeling klinische fysica telt momenteel 4 Klinisch Fysici, 3 KFM, 3 VT, 2 ICT-medewerkers en een manager. De afdeling richt zich op het waarborgen van de betrouwbaarheid en veiligheid van de behandeling en bestralingsmiddelen en zorgt voor technologische innovatie. Collegialiteit en goede samenwerking in een fijne werksfeer zijn hierbij vanzelfsprekend.

Wij hebben innovatie hoog in het vaandel staan. Je werkt hier aan geavanceerde behandeltechnieken met state-of-the-art apparatuur en de nieuwste software. Zo zijn bijvoorbeeld onze (Varian) TrueBeam versnellers voorzien van 6D-couch t.b.v. stereotaxie, is IG(A)RT standaard voor alle patiënten, en wordt bij alle curatieve (en steeds vaker ook palliatieve) indicaties RapidArc (VMAT) toegepast. Maar het staat natuurlijk nooit stil. Ook voor de komende jaren staan tal van innovatieve projecten op de rol. Zo staan wij op het punt Velocity, RapidPlan en scripting voor Eclipse in gebruik te nemen, e.e.a. in samenwerking met Varian. Zie voor andere ontwikkelingen o.a. het toekomstplan op onze website.

 

De functie

Als Klinisch Fysicus maak je deel uit van een of meer van de multidisciplinaire (tumor)werkgroepen. Je integreert fysisch wetenschappelijke inzichten in nieuwe behandelmethoden. Bij de introductie van nieuwe technologieën en hulpmiddelen bewaak je de fysische aspecten. Als lid van de medische fysische staf geef je mede inhoud en vorm aan de strategische keuzes en het beleid van het ZRTI.

 

ZRTI biedt

De functie betreft een dienstverband van 32-36 uur per week, minder uren werken is ook bespreekbaar. Als Klinisch Fysicus Radiotherapie ben je zowel in Vlissingen als Roosendaal werkzaam. Aandachtsgebieden worden in overleg met het team bepaald. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen (FWG 75).

 

Informatie

Geïnteresseerd? Voor nadere informatie over de functie of procedure kun je contact opnemen met dhr. D.J. Westerhof, manager klinische fysica via +31.88.4270000 of d.westerhof@zrti.nl. Heb je meer vakinhoudelijke of persoonlijke vragen of wil je een keer een dagje meelopen? Dan kun je ook contact opnemen met ons via info@zrti.nl of via een van de zittende Klinisch Fysici.

 

Solliciteren

Als werken bij het ZRTI je aanspreekt dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag uiterlijk op 22 april 2019. Je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae kun je verzenden via het sollicitatieformulier op onze website: www.zrti.nl.

 

Article kind
Tags